Rabu, 28 Mei 2014

Tony Pua hasil pilihan Melayu Petaling Jaya Utara telah merampas mikrofon

1.Dyana Sofya sekali lagi terbukti apabila gagap menjawab soalan biasa dari wartawan sama ada dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris. Banyak jawapannya yang di anggap salah oleh DAP, lalu di perbetulkan oleh Tony Pua DAP melalui bisikin di telinga Dyana Sofya UiTM.

2.Setelah berkali kali gagap dan menjawab secara salah dengan apa yang jawapan DAP mahukan, akhirnya Tony Pua hasil pilihan Melayu Petaling Jaya Utara telah merampas mikrofon dan tidak beri peluang kepada Dyana Sofya UiTM untuk menjawab sebarang soalan.

3.Soalan-soalan yang ditujukan kepada Dyana Sofya UiTM bukanlah berbentuk provokasi, tetapi ianya hanyalah soalan soalan biasa yang di tujukan bukan dengan niat menghentam Dyana Sofya UiTM. Walaupun ianya hanyalah soalan biasa, tetapi Dyana Sofya UiTM graduan undang undang tampak tidak boleh berhadapan dengan walau apa jua soalan.

4.Press conference Dyana Sofya akhirnya nampak seakan press conference Tony Pua DAP hasil pilihan Melayu Petaling Jaya Utara pula.

5.Kita boleh lihat adakah calon Melayu UiTM ini sekadar barua atau boneka. Jom ramai ramai kita CLICK SHARE kepada semua sahabat kawan, semoga video ini tersebar kepada orang Teluk Intan. Jatuhkan rejim DAP Komunis Lim anak beranak.

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam